Inloggen
Lees hier ervaringen over Reconnective Healing

Wat is The Reconnection

The Reconnection, of De Reconnectie, gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing, maar met een specifiek doel: het versnellen van de evolutie en het levenspad van de persoon. Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. Lang geleden, in de loop der tijden, zijn wij los geraakt van deze lijnen.

De Reconnectie brengt 'nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveau's en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Via deze lijnen wordt de basisenergie aangetrokken voor herstel van de functies van het menselijke lichaam. De Reconnectie activeert deze nieuwe lijnen en staat de uitwisseling van licht en informatie toe met ons DNA. Het is in feite een herverbinding met het universum, met de aarde en ook met andere dimensies in onszelf, het stelt ons open voor al onze mogelijkheden. Het helpt ons om ons levensdoel te ontdekken en te bereiken. Het brengt onze eigen interne saboterende stemmetjes en twijfels tot zwijgen, waardoor we met een heldere en krachtige focus ons levenspad vervolgen.

Het vindt altijd plaats in twee sessies van één uur, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Het hoeft maar één keer in het leven te gebeuren. Het wordt aangeraden (maar niet verplicht) om 1-3 healing sessies te ervaren voorafgaand aan De Reconnectie. Opmerking: Reconnective Healing® is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Zoek naar Ervaringen
Bezig met ophalen
Ervaringen
Monique Huisman na haar persoonlijke Reconnection

Na mijn persoonlijke Reconnection lijken de dingen in mijn leven veel soepeler te gaan. Ik durf meer te leven naar wat mijn hart ingeeft. 

Caroline beschrijft haar ervaring met The Reconnection
Maneesha vertelt over haar ervaring na The Reconnection
The Reconnection van Anita
Persoonlijke Reconnection van Mathea
De persoonlijke reconnection van Lilian

Na mijn persoonlijke Reconnection lijkt alles in mijn leven als vanzelf te gaan. 

Persoonlijke Reconnection ervaring van Caspar Veeger
The Reconnection