Inloggen
Lees hier ervaringen over Reconnective Healing

Vertrouwen op intuïtie

Janneke, 38 jaar: “Toen ik voor het eerst las over Reconnective Healing, werd ik meteen
nieuwsgierig en wilde het eens uitproberen. Zo kwam ik bij de practitioner terecht.
Ik was al bekend met Reiki - ik heb de 1e graad- maar dat de invloed van Reconnective Healing zoveel groter kan zijn, had ik niet kunnen vermoeden. 

Tijdens de eerste healing voelde ik een rust over mij heen komen. Mijn
handen, voeten en benen begonnen te tintelen en mijn armen voelden als lood zo zwaar. Ik kon ze haast niet bewegen. Golven van energie leken door mijn lichaam te gieren. Grote bollen van licht kwamen op mij af, in de kleuren wit, geel en lila. Het licht was zo fel, dat ik flink met mijn ogen moest knipperen. En dat terwijl ik mij met gesloten ogen in een verduisterde kamer bevond. Hoewel de practitioner op een tamelijk grote afstand van mij stond, had ik het gevoel dat haar handen slechts een paar centimeter van mij af waren.

Een paar keer voelde het alsof iemand mijn voorhoofd aanraakte d.m.v. wat zachte tikjes. Vrijwel constant zag ik donkere schaduwen boven en naast me, of er mensen over me heen gebogen stonden. Maar die schaduwen kwamen niet vanuit de kamer. Want naast de bank waarop ik lag, was een muur en boven mij was niets.

Toen de practitioner na afloop op mijn schouder tikte, had ik het gevoel van ver te moeten komen, terwijl ik toch steeds volledig bij bewustzijn was geweest. Het glas water dat al klaar stond, bleek geen overbodige luxe. Het leek of ik me in een lichte roes bevond en dit
duurde wel een paar dagen. Al met al een bijzondere ervaring.

En toen begon ik de veranderingen te bemerken. Het lijkt wel of veel dingen er niet meer toe doen. Ik kan dingen makkelijker naast me neerleggen. Ook durf ik meer te vertrouwen op mijn intuïtie, met het idee dat alles gewoon goed zal komen. De mening van anderen is minder belangrijk geworden en ik voel me sterker. Vaker dan anders voel ik nu dingen aankomen, of ik weet gewoon dat iets zo is of gaat gebeuren. Door al deze veranderingen voelde ik mij in staat een aantal voor mij  belangrijke beslissingen te nemen, wat ik voorheen niet zo snel had aangedurfd. 

Tijdens de twee sessies die ik hierna nog heb gehad, had ik ongeveer dezelfde waarnemingen, zij het iets minder heftig. Het goede gevoel wat ik eraan over hield, is gebleven."

Vind hulp in jouw buurt

Disclaimer en uitleg

Vind een practitioner

Vind een practitioner

Download GRATIS het e-book Reconnective healing

Hiermee geeft u tevens aan akkoord te gaan met het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief.