Inloggen
Lees hier ervaringen over Reconnective Healing

Spierproblemen in mijn elleboog

Rationeel zijn werkt niet altijd

Na de breuk van mijn elleboog 5 jaar geleden is mijn arm “krom” blijven staan en heb ik continu last van verkrampte en harde spieren (alsof je een flinke blauwe plek hebt daar waarop gedrukt wordt).

Ik ben een rationeel persoon, hou van structuren, systemen en goed onderbouwde onderzoeken en argumentatie. Ik heb een drukke baan in de vooral mannelijke bestuurlijke wereld, een man met een druk bedrijf aan huis, 2 kinderen en probeer daarnaast nog het huishouden bij te houden. Kortom een zeer herkenbaar beeld voor veel vrouwen deze tijd.

Herkent u dit

Nadeel is wel dat ik door die drukke agenda vaak veel te weinig tijd neem voor mezelf simpelweg omdat het niet schikt. Zo zijn er door de jaren veel “kwaaltjes” ontstaan waar ik me bij heb neergelegd. Iedereen heeft zo zijn ongemakken die je meeneemt in je leven.

Met een vol hoofd en iets te gehaast arriveer ik voor een Reconnective Healing sessie. Gezien mijn aard wist ik niet goed wat ik moest verwachten en bovenal niet wat Reconnective Healing voor mij kon betekenen. Wel heb ik al enige jaren de ervaring dat er meer is dan de fysieke wereld waarin wij leven. Ondanks mijn rationele inslag heb ik al enige malen persoonlijk mogen ervaren dat er veel meer mogelijk is op het spiritueel vlak, dus heb ik er veel vertrouwen in.

Op een fantastische wijze wist de Reconnective Healing practitioner mij eerst met een gesprekje en een kopje thee te onthaasten voordat de sessie van start ging.

Ik werd heel rustig en ontspannen en kon alles helemaal los laten. Ik kreeg meerdere malen tijdens de sessie een sterk zwevend/ drijvend gevoel gevolgd door veel tintelingen in mijn linker arm en been. Daarna ontstond het gevoel alsof ik door het wateroppervlak heen zakte waarbij het water mij heel zachtjes en teder overspoelde. Beelden van mijn jeugd op Curacao kwamen naar boven. Als jong meisje vond ik het heerlijk om op de bodem van de zee of zwembad te gaan liggen en dan door het water naar de lucht te kijken. Een beeld dat mij een associatie geeft van grote ontspanning en vrijheid. Ik was vergeten hoe fijn dat was, heerlijk!

De pijn verdween

Thuisgekomen bemerk ik dat ik geen “blauwe plekken”-pijn meer voel in mijn elleboog. Na de breuk van mijn elleboog 5 jaar geleden is mijn arm “krom” blijven staan en heb ik continu last van verkrampte en harde spieren (alsof je een flinke blauwe plek hebt daar waarop gedrukt wordt). Dit is nu typisch zo’n kwaaltje waar ik het eerder over had. De Reconnective Healing practitioner kon hier niets van af weten. Nu zo’n 4 weken later is mijn arm nog steeds soepel en pijnloos. Fantastisch ik had niet mogen hopen dat ik dit nog zou bereiken.

Met deze ervaring weet ik zeker dat ik nog een keer langs ga.

Disclaimer en uitleg

Vind een practitioner

Vind een practitioner

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!